Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στα 3,1 δισ. οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς ιδιώτες - Οι μεγαλύτερες ληξιπρόθεσμες οφειλές συνδέεται με τα ασφαλιστικά Ταμεία

Στα 3,106 δισ. ευρώ ανήλθαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς ιδιώτες τον Ιανουάριο, αυξημένες κατά 100 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2014, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων μειώθηκαν λίγο, στα 648 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο από 755 εκατ. ευρώ που ήταν τον Δεκέμβριο.

Οι μεγαλύτερες ληξιπρόθεσμες οφειλές συνδέεται με τα ασφαλιστικά Ταμεία, και ανέρχονται σε 1,815 δισ. ευρώ.

Δείτε το Δελτίο Γενικής Κυβέρνησης Ιανουαρίου 2015 ως συνημμένο αρχείο.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο