Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Παρέμβαση του Συλλόγου εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Αττικής και Κυκλάδων για να σταματήσουν οι διαδικασίες αξιολόγησηςΑθήνα, 10.3.2015

Αρ.πρωτ: 36


ΠΡΟΣ : 1.ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ.ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΓΙΑΝΗ

2.ΑΝΑΠΛ.ΥΠΟΥΡΓΟ κ.ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΝΑΝΤΙΑ

3.ΑΝΑΠΛ.ΥΠΟΥΡΓΟ κ.ΜΑΡΔΑ ΔΗΜΗΤΡΗ

4. ΓΓΔΕ κ.ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

5.ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΔΟΕ κ.ΔΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ


ΘΕΜΑ: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ¨ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ¨ΕΤΟΥΣ 2014

Ενημερωθήκαμε ότι έχουν ξεκινήσει σε φορολογικές υπηρεσίες, οι διαδικασίες για την ¨αξιολόγηση¨ των υπαλλήλων για το έτος 2014 με το νομικό πλαίσιο που δημιούργησε μεγάλες συνδικαλιστικές και πολιτικές αντιδράσεις.

Απαιτούμε ΑΜΕΣΑ να υπάρξει παρέμβαση από την Πολιτική Ηγεσία ώστε να διακοπεί η όλη διαδικασία.

Οι εφοριακοί ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ με μετρήσιμα-διάφανα και αντικειμενικά κριτήρια στη φορολογική διοίκηση και δεν θα ανεχτούμε να επαναληφθούν οι παλινωδίες του παρελθόντος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος

Τρύφων Ζ. Αλεξιάδης

Η Γεν.Γραμματέας

Βάλια Α. Χριστακοπούλου
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο