Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Ένωση Eπαγγελματιών Λογιστών Πρωτευούσης: Αίτημα για παράταση δημοσίευσης ισολογισμών ΕΠΕ-ΙΚΕ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΕΛΕΠΑ)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Κάνιγγος 27, τηλ. 38 02 923 - 38 35 093, ΦΑΞ 38 01 227 -  ΑΘΗΝΑ
Web site: www.pol.org.gr, www.eelp.gr. E_ mail: [email protected], [email protected]

Προς: Υπουργείο Οικονομίας , Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού.
Τομέας Οικονομίας
κ. ΣΤΑΘΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ

Κοινοποίηση:

1. Γ.Γ. Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας
2.ΓΕΜΗ
3.ΕΒΕΑ

ΘΕΜΑ : «Παράταση Δημοσίευσης Ισολογισμών ΕΠΕ-ΙΚΕ με καταληκτική ημερομηνία δημοσίευσης 30 Μαρτίου 2015»


Κύριε Υπουργέ

Εξαιτίας  του υψηλού φόρτου εργασίας όλο το προηγούμενο διάστημα, προετοιμασία (ΜΥΦ), και άλλες φορολογικές υποχρεώσεις που «τρέχουν» αυτή τη περίοδο έχει αυξηθεί υπέρμετρα η εντατικοποίηση της εργασίας των λογιστών τόσο στα γραφεία όσο και στους συναδέλφους που δουλεύουν σε λογιστήρια ομίλων.

Από τη στιγμή που  οι προθεσμίες υποβολής των φορολογικών δηλώσεων συμπίπτουν για όλες αυτές τις εταιρείες (ΑΕ-ΕΠΕ-ΙΚΕ) και εκ των πραγμάτων δεν εξυπηρετεί κάτι μια τέτοιου είδους πίεση στους συναδέλφους που καλούνται να φέρουν εις πέρας μια σειρά από φορολογικές υποχρεώσεις για άλλη μια φορά σε τόσο στενά χρονολογικά πλαίσια.

Θεωρούμε επιβεβλημένο ότι το Υπουργείο πρέπει να προχωρήσει σε παράταση δημοσίευσης των Ισολογισμών των εταιρειών ΕΠΕ και ΙΚΕ με αυτές των ΑΕ.
 

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο