Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μάρδας: Το ν/σ για τις ληξιπρόθεσμες μπορεί να περιμένει 2-3 ημέρες

Ακόμα λίγες ημέρες θα χρειαστούν για την κατάθεση του νομοσχεδίου με τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.

Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο «που δεν θέλουμε να έχει ατέλειες» είπε ο κ. Μάρδας στο Mega προσθέτοντας ότι «στο πλαίσιο της τελειότητας ένα νομοσχέδιο μπορεί να περιμένει 2-3 μέρες ή κάποιες μέρες».

«Αυτό που προέχει είναι να κατατεθεί ένα τέλειο νομοσχέδιο και αυτό είναι το στοιχείο, που κατά την άποψή μου καθυστερεί όλη αυτή τη διαδικασία, γιατί μαζεύτηκαν πάρα πολλές παρατηρήσεις, ακόμη είχαμε και από το εξωτερικό κάποιες απόψεις που ήρθαν», τόνισε.

Στην ερώτηση για το εάν έχει εκληφθεί από τους δανειστές ως μονομερής ενέργεια ο κ. Μάρδας απάντησε: «υπογράψαμε ότι δεν θα γίνουν μονομερείς ενέργειες, οι οποίες θα έχουν ένα δημοσιονομικό κόστος και αυτό είναι σαφές».
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο