Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων του Ο.Α.Ε.Ε.

Αθήνα, 10-3-2015

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΟΑΕΕ
ΓΡ. ΔΙΟΙΚΗΤΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΑΕΕ


Κέντρο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων (ΚΕΑΣ) λειτουργεί ο ΟΑΕΕ στο ισόγειο κτίριο επί της οδού Ακαδημίας 22, διευρύνοντας το επίπεδο εξυπηρέτησης ασφαλισμένων και συνταξιούχων του.

Στο ΚΕΑΣ παρέχονται οι παρακάτω υπηρεσίες:

α. Εξυπηρέτηση ασφαλισμένων και συνταξιούχων για:

- βεβαίωση Αποδοχών Συνταξιούχου,

- τρίμηνα Ενημερωτικά Σημειώματα Συντάξεων,

- ενημέρωση για τον Ατομικό Λογαριασμό Ασφαλισμένου,

- ενημέρωση για ασφαλιστική ικανότητα,

- ενημέρωση πορείας συνταξιοδοτικού αιτήματος,

- έκδοση Κλειδαρίθμου.

β. Λειτουργία γραφείου συμβούλου

Το γραφείο θα λειτουργεί, κάθε Τρίτη και θα παρέχονται πληροφορίες σχετικά με:

- θέματα υπαγωγής στην ασφάλιση (προϋποθέσεις, προαιρετική ασφάλιση, εξαιρέσεις, εταιρείες, ρυθμίσεις κ.λ.π),

- προϋποθέσεις συνταξιοδότησης ( για απονομή, αναγνωρίσεις χρόνου, θέματα διμερών συμβάσεων και ευρωπαϊκής ένωσης, διαδοχική κ.λ.π).

Η λειτουργία του ΚΕΑΣ εντάσσεται στον κεντρικό στόχο της Διοίκησης του ΟΑΕΕ, για ανάπτυξη συστημάτων, διαδικασιών και δομών, για τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εξυπηρέτηση στο ΚΕΑΣ για τα παραπάνω θέματα, είναι ανεξάρτητη του τόπου επαγγελματικής έδρας ή κατοικίας του ασφαλισμένου.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο