Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σεμινάριο (on line) πρακτικής εφαρμογής των Ε.Λ.Π. το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Το Τaxheaven δίνει τη δυνατότητα στους συναδέλφους λογιστές-φοροτεχνικούς απ' όλη την Ελλάδα να παρακολουθήσουν on line (διαδικτυακό) σεμινάριο σχετικά με την πρακτική εφαρμογή των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων το Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015. Εισηγητές του ΣεμιναρίουΚαραμάνης Κων/νος

Βρουστούρης Παναγιώτης

Επιστημονική ομάδα κόμβου
Στο σεμινάριο θα παρίστανται αρκετά μέλη της επιστημονικής ομάδας του κόμβου προκειμένου να απαντηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ερωτήματα.Πλεονεκτήματα on line σεμιναρίου μέσω της διαδραστικής πλατφόρμας του κόμβου

 • Παρακολούθηση από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, απευθείας από την οθόνη του υπολογιστή.
 • Δυνατότητα υποβολής 3 ερωτημάτων κατά την διάρκεια υποβολής της αίτησης συμμετοχής
 • Δυνατότητα υποβολής επιπλέον ερωτημάτων και κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.
 • Ταυτόχρονη προβολή εισηγητών και διαφανειών και ερωτημάτων στην οθόνη του υπολογιστή.
 • Δυνατότητα επικοινωνίας με chat μεταξύ των συμμετεχόντων, αλλά και των συντονιστών του σεμιναρίου
 • Δυνατότητα αποθήκευσης στον υπολογιστή των συμμετεχόντων, όλων των ερωτημάτων καθώς και των απαντήσεων που έχουν καταγραφεί κατά την διάρκεια των σεμιναρίων.
 • Εκτύπωση πιστοποιητικού παρακολούθησης απευθείας από την οθόνη του υπολογιστή.
 • Δυνατότητα αποθήκευσης των σημειώσεων (όποτε παρέχονται από τους εισηγητές) αλλά και άλλων αρχείων που δίδονται κατά την διάρκεια παρακολούθησης του σεμιναρίου.
 • Δυνατότητα καταγραφής σημειώσεων κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.
 • Οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τα παράθυρα της πλατφόρμας σε όποια διάσταση θέλουν έτσι ώστε να παρακολουθούν άνετα όλες τις πληροφορίες σε οποιαδήποτε διάσταση και ανάλυση οθόνης διαθέτουν.
Κόστος συμμετοχής
Το κόστος παρακολούθησης σεμιναρίου είναι 35.00 ευρώ.Δείτε εδώ την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για την πληρωμή και την υποβολή  αίτησης συμμετοχής στο σεμινάριο.
 
Σημείωση: Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη, 25.3.2015 ή μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

 • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο