Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέα συνεργασία της Artion A.E. με την VIOPOL AΧBE

6 Μάρτιου 2015 Σχόλια
Νέα συνεργασία της Artion A.E. με την VIOPOL AΧBE
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά



www.artion.gr

Η λογιστική – φοροτεχνική εταιρεία Artion A.E. προχώρησε σε νέα συνεργασία με την εταιρεία VIOPOL AΧBE. Η συνεργασία, αφορά στην παροχή φοροτεχνικών υπηρεσιών και την  εποπτεία της ορθής λειτουργίας του λογιστηρίου,  για την εταιρεία.

Η VIOPOL ιδρύθηκε το 1974 και σήμερα είναι μία από τις πιο δυναμικές ελληνικές εταιρείες στον τομέα της παραγωγής και εμπορίας συστημάτων πολυουρεθάνης.

Η Artion A.E. είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στο χώρο των λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Κατορθώνει να συνδυάζει τις δομές και την οργάνωση μίας εταιρείας διεθνούς κύρους, διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία, την προσαρμοστικότητα και την ανθρώπινη προσέγγιση, που χαρακτηρίζουν τις επιχειρήσεις μικρότερου μεγέθους.

Με περισσότερες από 700 εταιρίες στο πελατολόγιο της, η Artion έχει στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της, τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τον πελάτη. Συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρίας είναι ότι συνδυάζει, την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με κόστος ανταγωνιστικό.


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης