Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μελέτη του ΙΟΒΕ για μείωση του φόρου κατανάλωσης στο φυσικό αέριο

Στη μελέτη εξετάζεται η επίδραση στην ελληνική οικονομία από τη μείωση του ΕΦΚ του φυσικού αερίου που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία και στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, με κατεύθυνση τα ελάχιστα δυνατά επιτρεπτά όρια, όπως καθορίζονται στο σχετικό κοινοτικό δίκαιο. Μια τέτοια κίνηση θα μείωνε το ενεργειακό κόστος, επιδρώντας θετικά στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, αλλά θα είχε και δημοσιονομικές προεκτάσεις που αποτελούν αντικείμενο διερεύνησης στη μελέτη.

Κατεβάστε το αρχείο της έρευνας, σε μορφή Adobe Acrobat.
   
Κατεβάστε το αρχείο της παρουσίασης, σε μορφή Adobe Acrobat.
   
Κατεβάστε το αρχείο του Δελτίου Τύπου, σε μορφή Adobe Acrobat.Ετικέτες για αναζήτηση ανταγωνιστικότητα ΙΟΒΕ ΕΦΚ φυσικό αέριο


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο