Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Κριστίν Λαγκάρντ: «Στόχος είναι η Ελλάδα να επιστρέψει στην ανάπτυξη»

Για το ελληνικό ζήτημα μίλησε σε συνέντευξή της στην πρόεδρο και εκδότρια της «Huffington Post», Αριάννα Χάφινγκτον, η  Διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

«Το δίλημμα δεν πρέπει να είναι λιτότητα ή τίποτα», τόνισε η Κριστίν Λαγκάρντ, αναφερόμενη στην κατάσταση της Ελλάδας.

Η κ. Λαγκάντ επεσήμανε πως θα πρέπει να επικεντρωνόμαστε «στο πως θα κεφαλοποιήσουμε τις προσπάθειες που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα».

Η ίδια εξήγησε ότι το ΔΝΤ θα είναι παρόν και απολύτως διαθέσιμο προκειμένου να βοηθήσει την Ελλάδα με τις μεταρρυθμίσεις.

Η διευθύντρια του ΔΝΤ απέκλεισε μία ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και επέμεινε στην αναγκαιότητα εφαρμογής διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, ώστε να επιτευχθεί η σταθερότητα και η ανάπτυξη.

«Η ερώτηση η οποία πρέπει να απαντηθεί και έχει σημασία είναι το πως η ελληνική οικονομία και οι Έλληνες θα επενδύσουν στο να πετύχουν ανάπτυξη, δημιουργικότητα, καινοτομία, να αναδιοργανώσουν την οικονομία, να χτίσουν αγροτικό πλούτο και να διορθώσουν τη βιομηχανική βάση» είπε η Κριστίν Λαγκάρντ χαρακτηριστικά.Πηγή: star.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο