Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σόιμπλε: Το grexit θα το αποφασίσουν οι Έλληνες


Ο Σόιμπλε να συνέχισε με ειρωνίες για τον Γιάννη Βαρουφάκη, κατηγόρησε την κυβέρνηση Τσιπρα οτι υπόσχεται παροχές, τις οποίες ζηλεύουν οι αλλες χωρες της Ευρωζώνης και αφησε πάλι υπονοούμενα για την πιθανότητα να βγεί η Ελλάδα απο την ευρωζώνη.

Αναφερόμενος στις απόψεις που εκφράζει ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών για το ελληνικό πρόγραμμα, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σχολίασε, σε εμφανώςειρωνικό τόνο: “Γιατί να μην έχει διαφορετική άποψη (ο Βαρουφάκης), που είναι και διάσημος οικονομολόγος; Ισχυρίζεται ότι θα έπρεπε να υπάρχουν καλύτερες, σημαντικότερες επιτυχίες. Φαίνεται ότι στο Eurogroup δεν είχαμε τόσους καλούς οικονομολόγους. Ό,τι μπορούσαμε κάναμε!”.

Συνεχίζοντας στον ίδιο τόνο, ανέφερε: “Αλλά στο Eurogroup και στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα φαίνεται ότι δεν υπάρχουν τόσο καλοί οικονομολόγοι”.

Κατόπιν, ο Γερμανός υπουργός σημείωσε: “Πολλοί από τους συναδέλφους διερωτώνται τι θέλουν τελικά οι Έλληνες, ποιο είναι το πρόγραμμά τους. Έχουν πρόγραμμα; Δεν το γνωρίζω”.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο