Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αίτημα εξάμηνης επέκτασης της δανειακής σύμβασης θα καταθέσει η Ελλάδα την Τετάρτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ελληνική πλευρά θα καταθέσει αύριο αίτημα για επέκταση της δανειακής σύμβασης μέχρι τέλος Αυγούστου, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν τις διαβουλεύσεις που διεξάγονται αυτήν τη στιγμή. 

Οι  συζητήσεις συνεχίζονται πυρετωδώς μεταξύ της ελληνικής πλευράς και των συμμετεχόντων θεσμών.  Η πρόταση θα περιλαμβάνει όρους και προϋποθέσεις που θα καταθέσει η ελληνική πλευρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, η Ελλάδα προτίθεται αύριο να καταθέσει αίτημα για την παράταση κατά έξι μήνες της δανειακής σύμβασης.

Όπως έγινε γνωστό, η σχετική επιστολή θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Την είδηση για αίτημα παράτασης της δανειακής σύμβασης μετέδωσε και το Reuters, επικαλούμενο πηγή στις Βρυξέλλες.

«Η Ελλάδα πρόκειται να ζητήσει παράτασης της δανειακής σύμβασης με την Ευρωζώνη την Τετάρτη, δήλωσε μια πηγή στις Βρυξέλλες, διαχωρίζοντάς την από το πλήρες πρόγραμμα διάσωσης της χώρας», αναφέρει το τηλεγράφημα της Reuters.

Μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, η πηγή στις Βρυξέλλες δήλωσε ότι η Αθήνα θα ζητήσει παράταση, «αλλά οι όροι είναι ακόμη υπό διαπραγμάτευση», σημειώνει το Reuters.


Πηγή: Όλα τα ΜΜΕ


Ετικέτες για αναζήτηση παράταση διαπραγμάτευση ΜΜΕ Ευρωζώνη


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο