Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Θετική η εξαγγελία βελτίωσης των 100 δόσεων-Video

Η εξαγγελία της κυβέρνησης ότι θα βελτιώσει την ρύθμιση των 100 δόσεων ώστε να μπορούν να καταβάλουν οι οφειλέτες αυτό που τους επιτρέπει η οικονομική τους δυνατότητα, μας βρίσκει σύμφωνους σχολίασε σε παρέμβασή του στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» της 14ης Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας (ΕΕΑ) κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.
 
Όπως τόνισε, αυτές οι βελτιώσεις ήταν αίτημα του ΕΕΑ από καιρό. Παράλληλα θα δώσουν ανάσα στα δημόσια έσοδα τα οποία δέχτηκαν πλήγμα τον τελευταίο καιρό γιατί θα φέρουν οφειλέτες που αποκλείονταν.
 
Στην ίδια εκπομπή ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Μάρδας δήλωσε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει ευρύτερες ρυθμίσεις για διευκόλυνση των οφειλετών.
 
Δείτε τις  παρεμβάσεις του κ Χατζηθεοδοσίου και του κ. Μάρδα.


Ετικέτες για αναζήτηση οφειλέτες έσοδα ΕΕΑ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο