Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Σύσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΠΕΝ με εκπροσώπους τευτλοπαραγωγών και εργαζομένων και στελεχών της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή στο Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με πρωτοβουλία της πολιτικής ηγεσίας του, μεγάλη σύσκεψη εκπροσώπων τευτλοπαραγωγών και εργαζομένων και στελεχών της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ).
 
Στη σύσκεψη συμμετείχε ο ΥΠΑΠΕΝ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Αναπληρωτής Υπουργός για την Αγροτική Ανάπτυξη Βαγγέλης Αποστόλου, ο Υφυπουργός Παναγιώτης Σγουρίδης, η Λίτσα Αμμανατίδου και η Αφροδίτη Σταμπουλή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Κατά τη σύσκεψη, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και όλη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου δεσμεύτηκαν να αξιοποιήσουν όλα τα δυνατά μέσα ώστε να πληρωθούν οι τευτλοπαραγωγοί και να ξεκινήσει κανονικά η νέα τευτλοπαραγωγική περίοδος με τη λειτουργία της ΕΒΖ.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο