Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Διαδικτυακή Ομάδα Παρέμβασης Λογιστών - «Καλημέρα κε Υπουργέ»

Αναζητώντας εφικτούς και αμεσότερους τρόπους επικοινωνίας με τη διοίκηση πήραμε τη πρωτοβουλία να δοκιμάσουμε τη δημιουργία μιας στήλης-χρονογράφημα όπου σε αυστηρά συμπιεσμένη μορφή μιας σελίδας,με χαλαρή διάθεση, θα καταγράφουμε ευανάγνωστα και  σε περιοδική μορφή τα σημαντικότερα ζητήματα  της επαγγελματικής μας  επικαιρότητας.

Την προσπάθεια αυτή την ονομάσαμε «Καλημέρα κε Υπουργέ», είναι  εμπνευσμένη από μια παλιά στήλη της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ   «Καλημέρα κε Πρόεδρε» του Γ.Μασσαβέτα και θα διανέμεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, απευθείας στα  υπουργικά γραφεία του ΥΠΟΙΚ και ευρύτερα σε συλλόγους και ενημερωτικά sites και κοινωνικά δίκτυα.

Δυναμώνουμε την "ηλεκτρονική φωνή" των συναδέλφων μας και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια η πρωτοβουλία αυτή να έχει συνέχεια και να τύχει  ανταπόκρισης και ευρύτερης αποδοχής.     

Η πρώτη παρουσίαση είναι πιλοτική.

Η  ομάδα μας έχει αποδείξει πως έχει τη δυναμική και την ωριμότητα να ανταποκρίνεται στο παρεμβατικό της ρόλο εκμεταλλευόμενη σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους παρά τους περιορισμούς και τις δυσκολίες που έχει η δράση της μέσα από το Facebook.

Μόνο όταν είμαστε ενωμένοι είμαστε ανίκητοι.

Φιλικά και συναδελφικά   

Οι διαχειριστές της ομάδας.


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο