Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση την ημερίδα για τα Ε.Λ.Π.

Δείτε την On line ημερίδα /σεμινάριο με θέμα "Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα Στην Πράξη".

Η έναρξη της ON LINE μετάδοσης θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 9:30 π.μ. 

Πριν μεταβείτε στην on line παρακολούθηση θα ήταν χρήσιμο να διαβάσετε τις παρακάτω οδηγίες έτσι ώστε να αξιοποιήσετε τις επιλογές που έχετε στην διάθεσή σας, αλλά και τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνετε για να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία προβολής στον υπολογιστή σας.


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην σελίδα με την live μετάδοση της ΗμερίδαςΕναλλακτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα και από εδώ


Οδηγίες και λοιπές ρυθμίσεις για την βέλτιστη παρακολούθηση της Ημερίδας.

Απαιτήσεις συστήματος

Απαιτήσεις για ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και ζωντανές εκδηλώσει.

Για το ειδικό πρόσθετο περιεχόμενο στο YouTube, όπως ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και ζωντανές εκδηλώσεις, απαιτείται ταχύτερη σύνδεση και μεγαλύτερη ισχύς επεξεργασίας για να έχετε την καλύτερη δυνατή ταχύτητα κατά τη μετάδοση ροής.

Φροντίστε να κλείσετε άλλες καρτέλες, προγράμματα περιήγησης καθώς και άλλα προγράμματα κατά τη μετάδοση ροής του περιεχομένου σας. Επίσης, ίσως είναι προτιμότερο να συνδεθείτε ενσύρματα στο διαδίκτυο, αντί να χρησιμοποιήσετε μια ασύρματη σύνδεση δικτύου.


Λειτουργία πλήρους οθόνης

Για να μεταβείτε στη λειτουργία πλήρους οθόνης, κάντε κλικ στο εικονίδιο πλήρους οθόνης στην κάτω γωνία του προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο. Για να κλείσετε τη λειτουργία πλήρους οθόνης, πατήστε Esc στο πληκτρολόγιο ή κάντε ξανά κλικ στο εικονίδιο πλήρους οθόνης.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την προβολή βίντεο σε πλήρη οθόνη, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την πιο ενημερωμένη έκδοση του Adobe Flash Player. Για περισσότερες πληροφορίες και περαιτέρω βοήθεια, επισκεφτείτε τους πόρους υποστήριξης της Adobe.

Σε κινητές συσκευές, μπορείτε να μεταβείτε στη λειτουργία πλήρους οθόνης πατώντας το βίντεο στην οθόνη και μετά το  εικονίδιο βέλους (σε Android) ή το Full screen εικονίδιο πλήρους οθόνης (σε iOS).


Σημαντικό


Λειτουργία DVR
Διακόψτε προσωρινά τη ζωντανή μετάδοση ή μεταβείτε προς τα πίσω. Η λειτουργία DVR εμφανίζει τις τελευταίες 4 ώρες του βίντεο. Έτσι, έχετε την δυνατότητα κατά την διάρκεια του διαλείμματος ή οποιαδήποτε στιγμή θέλετε, να γυρίσετε πίσω το video για να ξαναδείτε κάποιο ενότητα της εκδήλωσης.


 
Στην συνέχεια μπορείτε να μεταβείτε πάλι στην ροή της live μετάδοσης, πατώντας το ανάλογο κουμπί.

Παρακολούθηση βίντεο στην εφαρμογή για Android

Πατήστε μια μικρογραφία για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή του βίντεο. Πατήστε το εικονίδιο μενού στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο για να δείτε τις επιπλέον επιλογές προβολής.

 • Πλήρης οθόνη: Για να γίνει αναπαραγωγή του βίντεο σε πλήρη οθόνη, πατήστε το εικονίδιο πλήρους οθόνης ή γυρίστε τη συσκευή σε οριζόντια θέση.
 • Ποιότητα βίντεο: Για να προσαρμόσετε μη αυτόματα την ποιότητα βίντεο, πατήστε > Gear σε ένα βίντεο.
 • Υπότιτλοι: Για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους σε ένα βίντεο, επιλέξτε > CC στο βίντεο. Μπορεί να μην διαθέτουν όλα τα βίντεο υπότιτλους.

Παρακολούθηση βίντεο κατά την περιήγηση

Ελαχιστοποιήστε το βίντεο, για να περιηγηθείτε στην εφαρμογή χωρίς να χάσετε ούτε λεπτό από το βίντεο που παρακολουθείτε. Έτσι, μπορείτε να περιηγηθείτε σε προτάσεις, playlist και άλλα χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε προσωρινά ή να σταματήσετε το βίντεο.

 • Ελαχιστοποίηση και μεγιστοποίηση του προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο: Σύρετε το δάχτυλο προς τα κάτω, για να ελαχιστοποιήσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο και να συνεχίσετε την περιήγηση στην εφαρμογή. Σύρετε το δάκτυλο προς τα πάνω στο ελαχιστοποιημένο βίντεο, για να το μεγιστοποιήσετε ξανά.
 • Κλείσιμο του προγράμματος αναπαραγωγής: Σύρετε το δάκτυλο προς τα αριστερά ή δεξιά, αν θέλετε να σταματήσετε να βλέπετε το ελαχιστοποιημένο βίντεο.


Παρακολούθηση βίντεο σε iOS

Πατήστε μια μικρογραφία για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή του βίντεο. Πατήστε το Menu εικονίδιο μενού στο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο για να δείτε τις επιπλέον επιλογές προβολής.

Επιλογές προβολής

 • Πλήρης οθόνη: Για να γίνει αναπαραγωγή του βίντεο σε πλήρη οθόνη, πατήστε το Full screen εικονίδιο πλήρους οθόνης ή γυρίστε τη συσκευή σε οριζόντια θέση.
 • Ποιότητα βίντεο: Η εφαρμογή προσαρμόζει αυτόματα την ποιότητα της ροής βίντεο, ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο. Για να προσαρμόσετε μη αυτόματα την ποιότητα βίντεο, πατήστε Menu > Gear όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη σε δίκτυο Wi-Fi. Η μη αυτόματη επιλογή ποιότητας δεν υποστηρίζεται σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.
 • Υπότιτλοι: Επιλέξτε Menu > CC σε ένα βίντεο, για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους. Μπορεί να μην διαθέτουν όλα τα βίντεο υπότιτλους.

Παρακολούθηση κατά την περιήγηση

Ελαχιστοποιήστε το βίντεο, για να περιηγηθείτε στην εφαρμογή χωρίς να χάσετε ούτε λεπτό από το βίντεο που παρακολουθείτε. Έτσι, μπορείτε να περιηγηθείτε σε προτάσεις, playlist και άλλα χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε προσωρινά ή να σταματήσετε το βίντεο.

 • Ελαχιστοποίηση και μεγιστοποίηση του προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο: Σύρετε το δάχτυλο προς τα κάτω, για να ελαχιστοποιήσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο και να συνεχίσετε την περιήγηση στην εφαρμογή. Σύρετε το δάχτυλο προς τα πάνω στο ελαχιστοποιημένο βίντεο, για να το μεγιστοποιήσετε ξανά.
 • Κλείσιμο του προγράμματος αναπαραγωγής: Σύρετε το δάχτυλο προς τα αριστερά ή δεξιά, αν θέλετε να σταματήσετε να βλέπετε το ελαχιστοποιημένο βίντεο.


Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή στην ημερίδα. Ευελπιστούμε η προσπάθειά μας να μεταδώσουμε σε ζωντανή μετάδοση την ημερίδα να βοηθήσει όλους τος συναδέλφους που βρίσκονται σε διάφορα μέρη της Ελλάδος και δεν μπορούσαν να έρθουν στην Αθήνα, καθώς και όσους επέλεξαν για διάφορους λόγους την παρακολούθηση μέσω διαδικτύου.  

Εμείς απ΄την πλευρά μας θα συνεχίσουμε τις άοκνες προσπάθειές μας για την σφαιρική και κυρίως ποιοτική ενημέρωση όλων των συναδέλφων.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

 • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο