Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Τέλος στις εκπρόθεσμες τροπολογίες και στις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου σύμφωνα με τη νέα Πρόεδρο της Βουλής

Η νέα Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά την ομιλία της δεσμεύτηκε ότι δεν θα γίνονται πλέον δεκτές εκπρόθεσμες και άσχετες τροπολογίες, ούτε νομοσχέδια εκατοντάδων σελίδων ή Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. 

Πρέπει να επανέλθει ο κοινοβουλευτικός έλεγχος στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας πως πρώτος ο Πρωθυπουργός θα δώσει το παράδειγμα και οι υπουργοί της κυβέρνησης, που πρέπει να προσέρχονται και να απαντούν.

Ζήτησε ακόμη να θωρακιστεί η διεθνής θέση της πατρίδας που είναι ισότιμος εταίρος. Η σημερινή Βουλή, η πρώτη μεταμνημονιακή Βουλή, καλείται μαζί με τον λαό να γράψει ιστορία και να αποδείξει ότι η δημοκρατία και η λαϊκή κυριαρχία εξακολουθούν να αποτελούν αδιαπραγμάτευτη αξία, ανέφερε.

Επίσης τόνισε πως, «η Βουλή δεν μπορεί να λειτουργεί ως νεκροταφείο σκανδάλων».
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο