Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σχετικά με την δωρεάν ημερίδα για τα Ε.Λ.Π.

6 Φεβρουάριου 2015 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

Το Σάββατο 7.2.2015, όπως είναι ήδη γνωστό ο κόμβος TAXHEAVEΝ διοργανώνει δωρεάν ημερίδα (σεμινάριο) διάρκειας 5 ωρών στο ξενοδοχείο NOVOTEL, σχετικά με την εφαρμογή του ν. 4308/2014 (Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα) στην πράξη. Η ημερίδα θα επικεντρωθεί σε τμήματα του νόμου που έχουν άμεση εφαρμογή από 1η Ιανουαρίου 2015 και μετά, καθώς και στην ανάλυση εγκυκλίων και αποφάσεων που έχουν εκδοθεί ή θα δοθούν στην δημοσιότητα και θα αφορούν την υλοποίηση των διατάξεων των Ε.Λ.Π.. Θα δοθεί επίσης και αρκετός χρόνος για την κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων ερωτημάτων.

Εισηγητές της ημερίδας είναι:

-Κων/νος Καραμάνης, αναπληρωτής καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της ομάδας εργασίας σύνταξης του νομοσχεδίου για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα.
-Ευθύμιος ΣΑΪΤΗΣ, Αναπληρωτής Προϊστάμενος Δ/νσης Βιβλίων Και Στοιχείων Υπ.Οικονομικών.
-Παναγιώτης Βρουστούρης,  Ορκωτός Λογιστής - μέλος της Επιτροπής των Ε.Λ.Π.
-Γιώργος Χριστόπουλος, Μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΦΕΕ και μέλος της επιτροπής των ΕΛΠ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους τους συναδέλφους για το ενδιαφέρον που έδειξαν προκειμένου να συμμετάσχουν στην ημερίδα αυτή. Λόγω της μεγάλης συμμετοχής οι θέσεις καλύφθηκαν σχεδόν αμέσως, με αποτέλεσμα πολλοί συνάδελφοι να μην προλάβουν να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την ημερίδα. Θυμίζουμε στο σημείο αυτό ότι για να ικανοποιήσουμε και το αίτημα εκατοντάδων συναδέλφων της επαρχίας, η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά και μέσω διαδικτύου.

Με δική μας πρωτοβουλία ζητήσαμε από όλους τους συμμετέχοντες να μας δηλώσουν αν για κάποιους λόγους δεν παραβρεθούν στην ημερίδα, έτσι ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ημερίδα κάποιοι άλλοι συνάδελφοι που βρίσκονταν σε λίστα αναμονής. Προς τιμή τους, -και τους ευχαριστούμε γι΄αυτό- κάποιοι συνάδελφοι μας ενημέρωσαν ότι δεν θα μπορέσουν να παραστούν στην ημερίδα και έδωσαν τη θέση τους σε κάποιους άλλους συναδέλφους που επιθυμούσαν να έρθουν και να την παρακολουθήσουν από κοντά.

Έτσι, μετά άπ΄όλα τα παραπάνω σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν διαθέσιμες 70 θέσεις για να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι το σεμινάριο δια ζώσης. Όσοι συνάδελφοι δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή και επιθυμούν να παρευρεθούν το Σάββατο στην Ημερίδα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, τηλεφωνώντας στα γραφεία του κόμβου σήμερα από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. 

Τέλος, για όσους παρακολουθήσουν την ημερίδα μέσω διαδικτύου, να τονίσουμε ότι θα υπάρχει αναρτημένη στην κεντρική σελίδα σχετική ενημέρωση το Σάββατο, λίγο πριν την έναρξή της.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης