Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου

Ειδικό γραφείο για το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος στο Γενικό Λογιστήριο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μητροπόλεως 12 14, 105 63 Αθήνα - Τηλ.: 210 5203922  , FAX: 5202903,  e-mail: [email protected]

Αθήνα, 04-02-2015  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ειδικό γραφείο για το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος στο Γενικό Λογιστήριο

Τη βοήθεια και συνδρομή του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος περιμένει και ζητά επί της ουσίας το Υπουργείο Οικονομικών, για τη διαχείριση των δύσκολων προβλημάτων στα θέματα της οικονομίας.

Όπως ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, ο  οποίος συμμετείχε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Διοίκησης του Επιμελητηρίου, έχει ήδη συσταθεί ειδικό γραφείο για το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Το γραφείο θα λειτουργεί  στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, που εδρεύει ο Κύριος Μάρδας. Στόχος είναι αυτό να χρησιμοποιείται από τη Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για την κατάθεση σχετικών προτάσεων για την οικονομία.  

Όπως είπε ο κύριος Μάρδας στα μέλη της Κεντρικής Διοίκησης του Επιμελητηρίου, η κίνηση αυτή αποσκοπεί στην πλήρη ανάδειξη – από πλευράς πολιτείας – του πραγματικού ρόλου του Επιμελητηρίου, ως θεσμοθετημένος σύμβουλος της κυβέρνησης στα θέματα της οικονομίας.

Και οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν για στενότερη συνεργασία στα θέματα, που απασχολούν τόσο την πολιτεία, όσο και τους οικονομολόγους και φοροτεχνικούς. 
Γραφείο Τύπου ΟΕΕ
Τηλ. 210 5203922


Ετικέτες για αναζήτηση ΟΕΕ ΓΛΚ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο