Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας του Γραφείου Εναρμόνισης Εσωτερικής Αγοράς

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας

Η Διεύθυνση Εμπορικής Ιδιοκτησίας στο πλαίσιο της διμερούς σύμβασης συνεργασίας του Γραφείου Εναρμόνισης Εσωτερικής Αγοράς με το Υπουργείο μας ανακοινώνει την διοργάνωση σεμιναρίου με θέμα : «Παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας του ΓΕΕΑ – νέες δυνατότητες χρήσης αυτής» 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε δικηγόρους, και χρήστες κοινοτικών σημάτων (παρόντες και μέλλοντες). 

Το σεμινάριο διάρκειας 3,5 ωρών θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα 611 Β , 6ος όροφος του Υπουργείου μας (πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα), στις 05 Φεβρουαρίου 2015 ημέρα Πέμπτη. Η ώρα έναρξης είναι 09:30 προ μεσημβρίας. 

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε την συμμετοχή σας μέχρι την 03 Φεβρουαρίου 2015 και ημέρα Τρίτη με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] υπόψιν κα Πέτσα Βασιλική με τα πλήρη στοιχεία σας (Όνομα και επώνυμο, ιδιότητα, διεύθυνση, τηλ. επικοινωνίας και e-mail)

ΠΡΟΣΟΧΗ: θα τηρηθεί  σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος 

Εκ της Διευθύνσεως.




Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο