Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Υπό επιτροπεία τα ασφαλιστικά Ταμεία

Με τη βαριά οσμή της σκανδαλολογίας να έχει σκεπάσει το σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης αναμένεται σήμερα να θέσει υπό επιτροπία τα Ταμεία ως πρώτο μέτρο άμεσου αποτελέσματος στο μείζον θέμα της διαφανούς...

Με τη βαριά οσμή της σκανδαλολογίας να έχει σκεπάσει το σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης αναμένεται σήμερα να θέσει υπό επιτροπία τα Ταμεία ως πρώτο μέτρο άμεσου αποτελέσματος στο μείζον θέμα της διαφανούς διαχείρισης των αποθεματικών τους. Χθες πάντως ήταν η ημέρα των δηλώσεων με τους συνδικαλιστές και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ζητούν απόδοση ευθυνών ακόμη και σε υπουργούς και την κυβέρνηση να αμύνεται είτε με δηλώσεις είτε με κατάθεση αγωγών είτε με απειλές για μηνύσεις.

Το πόρισμα ελέγχου είναι καταπέλτης, ο ως χθες πρόεδρος του Ταμείου των δημοσίων υπαλλήλων κ. Αγ. Σημαιοφορίδης επιχείρησε να συγκαλεσει ανεπιτυχώς το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου για να υποβάλλει αργότερα την παράιτησή του, ενώ ο εποπτεύων υπουργός κ. Σ. Τσιτουρίδης διασφάλισε την κάλυψη της κυβέρνησης όπως προκύπτει από δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.
Πηγή Κέρδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο