Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Διαθέσιμη η αναβάθμιση της εφαρμογής ανάλωσης κεφαλαίου προηγουμένων ετών

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση της εφαρμογής ανάλωσης κεφαλαίου προηγουμένων ετών. Να θυμίσουμε ότι η εφαρμογή αυτή είχε δοθεί δωρεάν με την αγορά του βιβλίου «Η Ανάλωση κεφαλαίου. Θεωρία και πράξη» του Κωνσταντίνου Δημ. Γραβιά, το οποίο αρχικά είχα κυκλοφορήσει τον Μαϊο 2013 και συνεχίστηκε σε τρεις εκδόσεις με τελευταία αυτή του Μαρτίου 2014.

Στην αναβαθμισμένη εφαρμογή έχει προστεθεί και το οικ. έτος 2014, έτσι ώστε όσοι προβούν σε ανάλωση κεφαλαίου κατά την υποβολή της φετινής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (φορολογικό έτος 2014), να έχουν τη δυνατότητα να σχηματίσουν τη σχετική κατάσταση μέχρι και το προηγούμενο οικ. έτος, ήτοι μέχρι και το οικ. έτος 2014 (χρήση 2013). Επίσης, έχουν γίνει κι άλλες βελτιώσεις, ώστε να γίνει πιο χρηστική η ανωτέρω εφαρμογή.

Το κόστος της αναβάθμισης της εφαρμογής ανέρχεται στο ποσό των 35,00 ευρώ. Τονίζουμε ότι η εφαρμογή θα αναβαθμίζεται δωρεάν μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2015.


Σημαντική προσφορά

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και τη σημαντική προσφορά του κόμβου και να πάρετε -όσοι δεν το έχετε ήδη προμηθευτεί- μαζί με την ετήσια αναβάθμιση της εφαρμογής ΔΩΡΕΑΝ και την τρίτη βελτιωμένη έκδοση (Μάρτιος 2014) του βιβλίου «Η Ανάλωση κεφαλαίου. Θεωρία και πράξη».


Σχετικά με την αναβάθμιση ή την αγορά του βιβλίου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του κόμβου.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο