Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

National Champion για 2η συνεχόμενη χρονιά η Epsilon Net


Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Epsilon Net συγκαταλέγεται στους National Champions της χώρας των φετινών European Business Awards 2014-2015. Φέτος, η Epsilon Net διεκδικεί μια θέση στις δέκα καλύτερες εταιρίες της Ευρώπης στην κατηγορία «Καινοτομία», τη στιγμή που πέρσι στον ίδιο θεσμό, ο πρόεδρος της εταιρίας, κος Ιωάννης Μίχος, συγκαταλέχθηκε στους δέκα κορυφαίους επιχειρηματίες της Ευρώπης.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την Epsilon Net, αν αναλογιστεί κανείς πως η καινοτομία ανέκαθεν αποτελούσε βασικό πυλώνα ανάπτυξης για την εταιρία και έχει βραβευτεί επανειλημμένα στον τομέα αυτό από φορείς όπως: το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, Trade Leaders' Club, και τα Βραβεία Ελληνική Αξία.

Τα European Business Awards sponsored by RSM είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός  θεσμός, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία των επιχειρήσεων της Ε.Ε. Διοργανώνεται για όγδοη συνεχή χρονιά, με κύριο χορηγό το διεθνές δίκτυο ανεξάρτητων ελεγκτών και συμβούλων επιχειρήσεων RSM International. Η βράβευση των National Champions έλαβε χώρα στις 15 Ιανουαρίου σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την RSM Greece και τα European Business Awards στην Αίγλη Ζαππείου. Το βραβείο παρέλαβε για την εταιρία η Γενικά Διευθύντρια της Epsilon Net, κα Βάσω Αναγνώστου.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο