Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ημερίδα - Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα στην πράξη (είσοδος ελεύθερη)

Το TAXHEAVEN διοργανώνει ημερίδα σχετικά με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για τη συνεχή ενημέρωση των συναδέλφων λογιστών- φοροτεχνικών ο κόμβος διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ ημερίδα (σεμινάριο) διάρκειας 5 ωρών σχετικά με την εφαρμογή του ν. 4308/2014 (Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα). Η ημερίδα θα επικεντρωθεί σε τμήματα του νόμου που έχουν άμεση εφαρμογή από 1η Ιανουαρίου 2015 και μετά, καθώς και στην ανάλυση εγκυκλίων και αποφάσεων που έχουν εκδοθεί ή θα δοθούν στην δημοσιότητα μέχρι τότε και θα αφορούν την υλοποίηση των διατάξεων των Ε.Λ.Π..

Το αντικείμενο της ημερίδας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύψει τις ανάγκες επιμόρφωσης των στελεχών διαφόρων οικονομικών υπηρεσιών, επιχειρήσεων και οργανισμών, φοροτεχνικών-λογιστών, ελεγκτών, καθώς και νομικών που ειδικεύονται στο φορολογικό δίκαιο.

Μετά την ολοκλήρωση των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση και υποβολή ερωτημάτων. Έχει ληφθεί μέριμνα ώστε οι παρουσιάσεις να είναι σύντομες και περιεκτικές προκειμένου να υπάρξει χρόνος για να απαντηθούν τεκμηριωμένα και με πληρότητα όλες οι ερωτήσεις που θα υποβληθούν.Εισηγητές

Κωνσταντίνος Καραμάνης
Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος της ομάδας εργασίας σύνταξης του νομοσχεδίου για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα

Ευθύμιος Σαΐτης
(Αναπληρωτής Προϊστάμενος Δ/νσης Βιβλίων & Στοιχείων Υπ. Οικονομικών)


Γεώργιος Χριστόπουλος μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) και μέλος της επιτροπής των ΕΛΠ

Παναγιώτης Βρουστούρης
Ορκωτός Λογιστής, Μέλος της Επιτροπής των Ε.Λ.Π.


Ημερομηνία διεξαγωγής

7 Φεβρουαρίου, 2015 στην Αθήνα
(Είσοδος ελεύθερη - Προϋπόθεση η δήλωση συμμετοχής)


Τοποθεσία - Novotel Hotel Athens


Διεύθυνση Μιχαήλ Βόδα 4, Αθήνα 104 39


Δηλώστε συμμετοχή και δείτε περισσότερα για την ημερίδα εδώ

Οι θέσεις ολοκληρώθηκαν - Δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα για νέες δηλώσεις συμμετοχήςΤα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο