Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ενημέρωση σχετικά με τους υπόχρεους σε υποβολή Cas Εισπράξεων – Cas Πληρωμών (Ειδικού Καθεστώτος του άρθρου 39β του Κώδικα Φ.Π.Α. – Cash Accounting Scheme)

Στα πλαίσια εφαρμογής των διατάξεων του ειδικού καθεστώτος ΦΠΑ 39β, θα προβλεφθούν στις παρούσες καταστάσεις ΜΥΦ της ΑΓΓΔΕ ΠΟΛ.1022/7.1.2014 επιπλέον πεδία εισπράξεων και πληρωμών που πρέπει να συμπληρωθούν από τους:

α) ενταγμένους στο καθεστώς 39β με τα ποσά που έλαβαν και των πληρωμών που πραγματοποίησαν ανά ΑΦΜ και

β) από τους πελάτες  των ενταγμένων με τα ποσά των πληρωμών που πραγματοποίησαν ανά ΑΦΜ ενταγμένου στο καθεστώς, σύμφωνα με το άρθρο 7 της ΑΓΓΔΕ ΠΟΛ.1214/30.9.2014.

Η τροποποιημένη εφαρμογή – που υποστηρίζει Cas Εισπράξεις και Cas Πληρωμές του Ειδικού Καθεστώτος του Άρθρου 39β του Κώδικα Φ.Π.Α. – Cash Accounting Scheme, θα είναι σύντομα διαθέσιμη.


Ετικέτες για αναζήτηση ΓΓΔΕ ειδικό καθεστώς Cas


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο