Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Microsoft Dynamics CRM 2013 στην Infοbank Hellastat
MICROSOFT DYNAMICS CRM 2013 ΣΤΗΝ INFOBANK HELLASTAT A.E. ΑΠΟ ΤΗΝ DATA COMMUNICATION

Η Data Communication ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της κορυφαίας επιχειρηματικής λύσης Microsoft Dynamics CRM 2013 στην Infοbank Hellastat A.E., έναν από τους σημαντικότερους παρόχους οικονομικής και εμπορικής πληροφόρησης στην Ελλάδα.

Διαθέτοντας αμιγώς πελατο-κεντρική λειτουργία, βασική ανάγκη της Infobank Hellastat A.E. ήταν η ανανέωση των πληροφοριακών υποδομών της με μια νέα πλατφόρμα που θα επέτρεπε καλύτερη οργάνωση των επιχειρησιακών της πόρων και μέγιστη αξιοποίηση του συνόλου της επικοινωνίας της με τους πελάτες της. Βασικό ζητούμενο στην επιλογή της λύσης ήταν η γρήγορη εγκατάσταση του συστήματος, καθώς και η αποφυγή χρονοβόρων διαδικασιών εκπαίδευσης των εργαζόμενων της εταιρίας.

Το Microsoft Dynamics CRM 2013, καλύπτοντας τις λειτουργίες των Πωλήσεων, του Marketing και της Υποστήριξης Πελατών, προκρίθηκε ως η ιδανική λύση, εξαιτίας των δυνατοτήτων παραμετροποίησης και της υψηλής λειτουργικότητάς του, επιτρέποντας μάλιστα τη βελτίωση των διαδικασιών του κύκλου πώλησης αλλά και της εξυπηρέτησης των πελατών. Το έργο, από την εγκατάσταση, την ανάλυση και τη σχεδίαση, έως την παραμετροποίηση και την εκπαίδευση, ανέλαβε εξολοκλήρου η Data Communication. Για την υλοποίηση του έργου η Data Communication χρησιμοποίησε τη διεθνή μεθοδολογία υλοποίησης έργων Sure Step της Microsoft που εγγυάται την σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, τον συμφωνηθέντα προϋπολογισμό και τις απαραίτητες προδιαγραφές ολοκλήρωση του έργου.

Με αφορμή την επιτυχημένη ολοκλήρωση του έργου, ο κ. Χρυσόστομος Κάτσης, Διευθύνων Σύμβουλος Infobank Hellastat A.E. δήλωσε: «Η εγκατάσταση του CRM στην Infobank Hellastat ήταν ένα project που ολοκληρώθηκε μέσα στους χρόνους που είχαμε θέσει και με μεγάλη επιτυχία. Η εκπαίδευση του προσωπικού ήταν πλήρης και οι χρήστες από την πρώτη μέρα κατάφεραν να επωφεληθούν από την πλειοψηφία των δυνατοτήτων της εφαρμογής. Η χρήση που γίνεται είναι καθημερινή και πλέον απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων και την ορθή καταγραφή των ενεργειών».   

O κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της
Data Communication, ανέφερε: «Με σταθερή προσήλωση στη βέλτιστη εξυπηρέτηση του πελάτη, μέσα από την ολοκληρωμένη πολιτική εξυπηρέτησης Customer Care 360, εστιάζουμε και μελετάμε εις βάθος κάθε περίπτωση ξεχωριστά, προκειμένου η υλοποίηση που θα πραγματοποιήσουμε να καλύπτει πλήρως το σύνολο των αναγκών του. Ζητούμενο για εμάς παραμένει να είμαστε στρατηγικοί συνεργάτες των επιχειρήσεων, προτείνοντας  ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις πληροφορικής που εξασφαλίζουν μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και αύξηση της ανταγωνιστικότητας των πελατών μας».  http://www.datacomm.gr

Λίγα λόγια για την Data Communication    
Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε λογιστικά γραφεία. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων ελληνικών εταιριών πληροφορικής όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τυποποιημένου επιχειρησιακού λογισμικού, ενώ παράλληλα κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία. Έχει διαθέσει περισσότερα από 36.000 προγράμματα σε 18.000 πελάτες, διαθέτει υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, καθώς και πανελλαδικής εμβέλειας Πιστοποιημένο Δίκτυο Συνεργατών. Είναι Gold Certified Partner της Microsoft με την οποία έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία και ο μόνος Gold CRM Partner στην Ελλάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Αγάπη Παλιεράκη, τηλ. 801 1000 801, 211 1080 000, e-mail: [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο