Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Προσδιορισμός Απαιτήσεων και υποχρεώσεων κατά την μεταβίβαση Επιχειρήσεων που τηρούν Α και Β κατηγορίας βιβλία σύμφωνα με την ΠΟΛ. 1053/2003

Σημαντικό έγγραφο που διευκρινίζει τον τρόπο υπολογισμού των Υποχρεώσεων και των Απαιτήσεων , για τον προσδιορισμό της μεταβίβασης Επιχειρήσεων που τηρούν Α και Β κατηγορίας βιβλία σύμφωνα με την ΠΟΛ. 1053/2003.

Σημαντικό έγγραφο που διευκρινίζει τον τρόπο υπολογισμού των Υποχρεώσεων και των Απαιτήσεων , για τον προσδιορισμό της μεταβίβασης Επιχειρήσεων που τηρούν Α και Β κατηγορίας βιβλία σύμφωνα με την ΠΟΛ. 1053/2003.
Στο ακόλουθο έγγραφο μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι:

Α) για τα πάγια , Λαμβάνεται η αναπόσβεστη αξία των παγίων που υπάρχοιυν την τελευταία χρήση πρίν από την μεταβίβαση.

Β) Ως αποθέματα , 10% ποσοστό των αγορών εμπορευσίμων αγαθών της χρήσης πρίν από την μεταβίβαση ή η απογραφή λήξης αυτής.

Γ) Ως υποχρεώσεις , 10% του συνόλου των αγορών (εμπορευσίμων και παγίων ) της χρήσης πρίν από την μεταβίβαση ή η απογραφή λήξης αυτής.


Αρ. Πρ. 1010627/18.03.04 - Προσδιορισμός Καθαρής θέσης κατά την μεταβίβαση επιχειρήσεων που τηρούν βιβλία Α και Β κατηγορίας του ΚΒΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο