Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Φιλανθρωπική πρωτοβουλία υπαλλ. ΓΓΔΕ προς «Αποστολή» Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ Γ.Γ.Δ.Ε. ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ


Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2015

Τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου και ενημέρωσε για τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία των υπαλλήλων της ΓΓΔΕ να συγκεντρώσουν τρόφιμα, φάρμακα, παιδικά βιβλία και παιχνίδια, καθώς και δωροεπιταγές, που θα δοθούν, μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής», Κωστής Δήμτσας.

Ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος χαρακτήρισε ως «πολύ σημαντική την πρωτοβουλία της Γ.Γ.Δ.Ε.» και πρόσθεσε «είναι πολύ θετικό που υπάρχουν δημόσιοι λειτουργοί, όπως εσείς, που δεν επιτελούν μόνο το καθήκον που έχουν αναλάβει αλλά τείνουν ευήκοον ους στο συνάνθρωπο που υποφέρει».

Η Γενική Γραμματέας Κατερίνα Σαββαΐδου τόνισε ότι «η πρωτοβουλία αυτή δείχνει ότι οι άνθρωποι που υπηρετούν στη Δημόσια Διοίκηση διακρίνονται, εκτός από την εντιμότητα και την αποτελεσματικότητα και για την ανθρωπιά τους. Η Γενική Γραμματεία θα είναι πάντοτε αρωγός στις προσπάθειες της Εκκλησίας, που επιτελεί διαχρονικά σπουδαίο έργο, όχι μόνο πνευματικό αλλά και κοινωνικό για την πατρίδα μας και τους συνανθρώπους μας».

Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής», Κωστής Δήμτσας, αφού ευχαρίστησε την Γενική Γραμματέα για την πρωτοβουλία της, τόνισε ότι «η προσπάθεια αυτή θα φέρει χαμόγελα και ζεστασιά σε πολλές οικογένειες που έχουν ανάγκη. Η πρωτοβουλία της κας Σαββαΐδου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση».
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο