Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

H Data Communication National Champion στα European Business Awards στην κατηγορία Customer FocusΔελτίο Τύπου

13 Ιανουαρίου 2015

H Data Communication National Champion στα European Business Awards στην κατηγορία Customer Focus

Η Data Communication κατέκτησε μια ακόμα σημαντική διάκριση με την ανακήρυξή της ως «Εθνικός Πρωταθλητής» (National Champion) στον 8ο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό European Business Awards στην κατηγορία Customer Focus, μεταξύ 24.000 επιχειρήσεων από 33 Ευρωπαϊκές χώρες. To βραβείο απονέμεται σε Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που διακρίνονται για τη βαθιά κατανόηση των αναγκών του πελάτη και βασίζουν την ανάπτυξή τους στη βέλτιστη εξυπηρέτησή του.

Επιπλέον, η Data Communication συμμετέχει δυναμικά στο 2ο γύρο του διαγωνισμού προσκαλώντας το κοινό να παρακολουθήσει το video-παρουσίαση της εταιρίας στο link http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/greece/10610 και να υποβάλει την ψήφο του μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου, αναδεικνύοντάς την ως National Public Champion της Ελλάδας.  

Η διάκριση στον καταξιωμένο θεσμό των European Business Awards είναι ιδιαίτερα τιμητική για τη Data Communication και δικαιώνει τη συνεπή, από την ίδρυσή της το 1987, παρουσία στην αγορά πάντα με επίκεντρο τη συνεχή βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης του πελάτη. Επενδύοντας σε τεχνολογίες αιχμής, στην επιμόρφωση του προσωπικού της και σε πρωτοποριακές μεθόδους παροχής υπηρεσιών υποστήριξης, εκπαίδευσης και ενημέρωσης έχει κατορθώσει να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες και προσδοκίες των πελατών της. Η παροχή υπηρεσιών υποστήριξης και εξυπηρέτησης του πελάτη είναι συνεχής διαδικασία και υλοποιείται βάσει της μεθοδολογίας Customer Care 360o την οποία έχει αναπτύξει η Data Communication.          
 
Ας σημειωθεί ότι η Data Communication έχει πρόσφατα διακριθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών της στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, όπου κατέκτησε την 1η θέση στις κατηγορίες «Ομάδα της χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών Front Line» και «Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Χρονιάς: Μικρή ομάδα έως 40 φυσικά πρόσωπα».
 
Η κα Ζωή Δουζένη, Executive Vice President της Data Communication, δήλωσε: «Η τιμητική διάκριση της Data Communication στο σημαντικό αυτό διαγωνισμό είναι μία ακόμα, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο αυτή τη φορά,  επιβεβαίωση της ποιότητας των υπηρεσιών της εταιρείας μας προς τον πελάτη. Από το 1987 η Data Communication έχει θέσει ως κύριο στόχο της την ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη  εφαρμόζοντας την πολιτική Customer Care 360ο, που περιλαμβάνει μια σειρά συγκεκριμένων, χρονικά προσδιορισμένων και επαναλαμβανόμενων δραστηριοτήτων και υπηρεσιών σε επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης, ώστε να διασφαλίζεται ότι ο πελάτης μας θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την 1η ημέρα της συνεργασίας του μαζί μας».


http://www.datacomm.gr

Λίγα λόγια για την Data Communication    

Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε λογιστικά γραφεία. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων ελληνικών εταιριών πληροφορικής όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τυποποιημένου επιχειρησιακού λογισμικού, ενώ παράλληλα κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία. Έχει διαθέσει περισσότερα από 36.000 προγράμματα σε 18.000 πελάτες, διαθέτει υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, καθώς και πανελλαδικής εμβέλειας Πιστοποιημένο Δίκτυο Συνεργατών. Είναι Gold Certified Partner της Microsoft με την οποία έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία και ο μόνος Gold CRM Partner στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Αγάπη Παλιεράκη, τηλ. 801 1000 801, 211 1080 000, e-mail: [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο