Αποτελέσματα live αναζήτησης

Εφαρμογή Καν. (ΕΚ) 2286/03 - Προδιαγραφές e-παραστατικών

15 Μάρτιου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, σε συνεργασία με την Γενική Διεύθυνση Τελωνείων, ενόψει της εφαρμογής του Καν. (ΕΚ) 2286/03, παρουσιάζει τις νέες προδιαγραφές υλοποίησης ηλεκτρονικών παραστατικών (Ascii Files) όσον αφορά το Ενιαίο...
Εφαρμογή Καν. (ΕΚ) 2286/03 - Προδιαγραφές e-παραστατικών

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, σε συνεργασία με την Γενική Διεύθυνση Τελωνείων, ενόψει της εφαρμογής του Καν. (ΕΚ) 2286/03, παρουσιάζει τις νέες προδιαγραφές υλοποίησης ηλεκτρονικών παραστατικών (Ascii Files) όσον αφορά το Ενιαίο Διοικητικό Έγγραφο (ΕΔΕ), το Δηλωτικό Εμπορευμάτων και την Δήλωση Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΔΕΦΚ), οι οποίες είναι διαθέσιμες στο site www.gsis.gr, στην επιλογή:
 
Τελωνειακή ενημέρωση > Συναλλαγές μέσω ICIS > Προδιαγραφές e-παραστατικών
 
Η ανακοίνωση των νέων προδιαγραφών αποσκοπεί στην ενημέρωση των συναλλασσομένων για την ανάγκη προσαρμογής των συστημάτων τους στα νέα δεδομένα.

Για την έναρξη ισχύος των νέων προδιαγραφών στις συναλλαγές με τα τελωνεία θα ενημερωθείτε από την αρμόδια Διεύθυνση της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων.
 
Σχετική Διεύθυνση.
http://www.gsis.gr/teloneia/synallages_icis/gen_05.html


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης