Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εφαρμογή Καν. (ΕΚ) 2286/03 - Προδιαγραφές e-παραστατικών

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, σε συνεργασία με την Γενική Διεύθυνση Τελωνείων, ενόψει της εφαρμογής του Καν. (ΕΚ) 2286/03, παρουσιάζει τις νέες προδιαγραφές υλοποίησης ηλεκτρονικών παραστατικών (Ascii Files) όσον αφορά το Ενιαίο...

Εφαρμογή Καν. (ΕΚ) 2286/03 - Προδιαγραφές e-παραστατικών

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, σε συνεργασία με την Γενική Διεύθυνση Τελωνείων, ενόψει της εφαρμογής του Καν. (ΕΚ) 2286/03, παρουσιάζει τις νέες προδιαγραφές υλοποίησης ηλεκτρονικών παραστατικών (Ascii Files) όσον αφορά το Ενιαίο Διοικητικό Έγγραφο (ΕΔΕ), το Δηλωτικό Εμπορευμάτων και την Δήλωση Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΔΕΦΚ), οι οποίες είναι διαθέσιμες στο site www.gsis.gr, στην επιλογή:
 
Τελωνειακή ενημέρωση > Συναλλαγές μέσω ICIS > Προδιαγραφές e-παραστατικών
 
Η ανακοίνωση των νέων προδιαγραφών αποσκοπεί στην ενημέρωση των συναλλασσομένων για την ανάγκη προσαρμογής των συστημάτων τους στα νέα δεδομένα.

Για την έναρξη ισχύος των νέων προδιαγραφών στις συναλλαγές με τα τελωνεία θα ενημερωθείτε από την αρμόδια Διεύθυνση της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων.
 
Σχετική Διεύθυνση.
http://www.gsis.gr/teloneia/synallages_icis/gen_05.html
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο