Ενημερωτική ημερίδα - ανοικτή συζήτηση για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα στη Θεσσαλονίκη

Οικονομικές Ειδήσεις

7 Ιανουάριος 2015
Taxheaven.gr

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 7 Ιανουαρίου 2015

Το Ινστιτούτο Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών (Ι.Ο.Φο.Μ.), με τη συμμετοχή του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Φορολογία και Ελεγκτική» του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα – ανοικτή συζήτηση με θέμα «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα - Ενοποίηση και Εκσυγχρονισμός των Λογιστικών Κανόνων», στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 10:00 στο ξενοδοχείο The MET (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη).

Η ημερίδα διοργανώνεται στα πλαίσια του 3ου Πανελλήνιου Επιστημονικού Συνέδριου του Ι.Ο.Φο.Μ. με γενικό τίτλο «Σύγχρονο, απλό και σταθερό φορολογικό σύστημα, κύριος πυλώνας ανάπτυξης» με αφορμή το Ν. 4308/2014 για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα και σε αυτήν έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν και να χαιρετίσουν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Μαυραγάνης και η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Κατερίνα Σαββαΐδου. Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι :

Κωνσταντίνος Καραμάνης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής για την υποστήριξη της εφαρμογής και την αξιολόγηση του Ν. 4308/2014 «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα».

Γιώργος Κορομηλάς, Πρόεδρος Ι.Ο.Φο.Μ., Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής για την υποστήριξη της εφαρμογής και την αξιολόγηση του Ν. 4308/2014 «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα».

Γιάννης Φίλος, Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου,

Στέργιος Λεβέντης, Επίκουρος Καθηγητής στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας

Απόστολος Αλωνιάτης, Αντιπρόεδρος Ι.Ο.Φο.Μ., Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής για την υποστήριξη της εφαρμογής και την αξιολόγηση του Ν. 4308/2014 «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα».

Μαρίνα Τσιαουσίδου, Μέλος Δ.Σ. Ι.Ο.Φο.Μ.,

Παλαιολόγος Λιάζος, Μέλος Δ.Σ. Ι.Ο.Φο.Μ.

Διονύσης Γουσέτης, Οικονομικός Διευθυντής εφημερίδας ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Υπεύθυνος Επιστημονικής Επιτροπής Ι.Ο.Φο.Μ.,

Βαγγέλης Μιχελινάκης, Μέλος Επιστημονικής Επιτροπής Ι.Ο.Φο.Μ

Θεμιστοκλής Κουδούνης, Partner της KSI Greece


Το Διοικητικό Συμβούλιο