Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ενημερωτική ημερίδα - ανοικτή συζήτηση για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα στη Θεσσαλονίκη

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 7 Ιανουαρίου 2015

Το Ινστιτούτο Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών (Ι.Ο.Φο.Μ.), με τη συμμετοχή του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Φορολογία και Ελεγκτική» του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα – ανοικτή συζήτηση με θέμα «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα - Ενοποίηση και Εκσυγχρονισμός των Λογιστικών Κανόνων», στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 10:00 στο ξενοδοχείο The MET (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη).

Η ημερίδα διοργανώνεται στα πλαίσια του 3ου Πανελλήνιου Επιστημονικού Συνέδριου του Ι.Ο.Φο.Μ. με γενικό τίτλο «Σύγχρονο, απλό και σταθερό φορολογικό σύστημα, κύριος πυλώνας ανάπτυξης» με αφορμή το Ν. 4308/2014 για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα και σε αυτήν έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν και να χαιρετίσουν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Μαυραγάνης και η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Κατερίνα Σαββαΐδου. Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι :

Κωνσταντίνος Καραμάνης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής για την υποστήριξη της εφαρμογής και την αξιολόγηση του Ν. 4308/2014 «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα».

Γιώργος Κορομηλάς, Πρόεδρος Ι.Ο.Φο.Μ., Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής για την υποστήριξη της εφαρμογής και την αξιολόγηση του Ν. 4308/2014 «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα».

Γιάννης Φίλος, Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου,

Στέργιος Λεβέντης, Επίκουρος Καθηγητής στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας

Απόστολος Αλωνιάτης, Αντιπρόεδρος Ι.Ο.Φο.Μ., Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής για την υποστήριξη της εφαρμογής και την αξιολόγηση του Ν. 4308/2014 «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα».

Μαρίνα Τσιαουσίδου, Μέλος Δ.Σ. Ι.Ο.Φο.Μ.,

Παλαιολόγος Λιάζος, Μέλος Δ.Σ. Ι.Ο.Φο.Μ.

Διονύσης Γουσέτης, Οικονομικός Διευθυντής εφημερίδας ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Υπεύθυνος Επιστημονικής Επιτροπής Ι.Ο.Φο.Μ.,

Βαγγέλης Μιχελινάκης, Μέλος Επιστημονικής Επιτροπής Ι.Ο.Φο.Μ

Θεμιστοκλής Κουδούνης, Partner της KSI Greece


Το Διοικητικό Συμβούλιο
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο