Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σκέψεις για παράταση της προθεσμίας για τα τέλη κυκλοφορίας

Σε ετοιμότητα το υπουργείο Οικονομικών

Καθόλου απίθανο δε θα πρέπει να θεωρείται το ενδεχόμενο παράτασης της προθεσμίας για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας, η οποία λήγει αύριο Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου.

Ήδη υπάρχει σχετική κινητικότητα στο υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να αποφευχθούν οι τεράστιες ουρές σε τράπεζες και ταχυδρομεία την τελευταία μέρα του χρόνου, με ένα πιθανό σενάριο να είναι αυτό της παράτασης για μία εβδομάδα ακόμα.

Πάντως, η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας εξελίσσεται μέχρι στιγμής ομαλά, γεγονός που, σύμφωνα με ορισμένα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, σημαίνει πως δεν κρίνεται απαραίτητη μία παράταση της προθεσμίας. Παρ' όλα αυτά, αν καταστεί αναγκαίο, το υπουργείο είναι έτοιμο να προχωρήσει σε ολιγοήμερη παράταση.

Υπενθυμίζεται ότι η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας γίνεται σε τράπεζες και ΕΛΤΑ με Ταυτότητα Οφειλής, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής στις τράπεζες χωρίς ειδοποιητήριο και Ταυτότητα Οφειλής, δίνοντας το ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

Πηγή: News.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο