Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Ιουλιανού 42 – 46 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ.104 34 - Τηλ.: 210-8253445 – FAX: 210-8253446
E – mail: [email protected] Ιστοσελίδα: www.pofee.gr
ΑΠ. ΑΝΑΓ. ΠΟΛ. ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ. ΚΑΤ. 545/6502/05

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αντιπροσώπους που παραβρέθηκαν στην ετήσια Γ.Σ. της Ομοσπονδίας μας στις 20-12-2014 για την άψογη συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια των εργασιών και την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή τους προς το Διοικητικό Συμβούλιο.

Σας γνωρίζουμε ότι, λάβαμε το μήνυμα που μας δώσατε κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γ.Σ. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να υλοποιήσουμε το πάγιο αίτημα των απανταχού λογιστών-φοροτεχνικών για τη συσπείρωση του κλάδου μας στις υφιστάμενες ενώσεις. Επίσης, θα τείνουμε ευήκοον ους στους προβληματισμούς όλων των ενώσεων που αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκτός της Ομοσπονδίας μας και θα προσπαθήσουμε να τους πείσουμε να ενταχθούν στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για το καλό όλων.

Η ενότητα του κλάδου είναι ο πρωταρχικός μας στόχος και είναι καθήκον μας να παλέψουμε γι΄ αυτό. Αυτή τη στιγμή που ο κλάδος των λογιστών-φοροτεχνικών βάλλεται πανταχόθεν δεν υπάρχει χώρος για να φωλιάζουν ρεβανσισμοί, μικροκομματικά συμφέροντα και προσωπικές έριδες, γι΄ αυτό σας καλώ σε γενική συστράτευση.

Από τα βάθη της καρδιάς μου σας εύχομαι καλή χρονιά με δύναμη, υγεία και υπομονή για να αντέξουμε στο δύσκολο έργο που επιτελούμε ως κλάδος.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Πανίδης Αβραάμ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο