Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Προσωπική βιβλιοθήκη: Αρχειοθετήστε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την άσκηση του επαγγέλματός σας

Το Taxheaven μέσα από το πακέτο των συνδρομητικών υπηρεσιών του κόμβου σας προσφέρει ένα χρήσιμο εργαλείο για την αρχειοθέτηση, παρακολούθηση, αναζήτηση, όλων των πληροφοριών που χρειάζεται να έχετε μαζί σας ανά πάσα στιγμή, για την ταχύτερη και ακριβέστερη διεκπεραίωση των εργασιών σας.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, μέσω της οποίας μπορείτε να κερδίσετε χρόνο οργανώνοντας όλα τα αρχεία και του υλικό που είναι απαραίτητα για την άσκηση του επαγγέλματός σας. Μάλιστα, να σημειώσουμε ότι είναι η μοναδική στο χώρο που διαθέτει αυτές τις δυνατότητες. Η φιλοσοφία με την οποία δημιουργήθηκε η βιβλιοθήκη αυτή, έγκειται στο γεγονός ότι η πληθώρα των αποφάσεων, των νόμων, κ.λπ. πρέπει να αρχειοθετηθεί σωστά μέσα και μέσα σε ευέλικτο και εύχρηστο περιβάλλον προκειμένου να είναι χρηστική.  

Αρχειοθετήστε τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν (εγκυκλίους, κείμενα νόμων, ειδήσεις, κ.λπ.) με ένα κλικ για να έχετε πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο ή οποιαδήποτε συσκευή.


 


Δείτε ένα ενδεικτικό βίντεο
Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του κόμβου [210-8223705 - 210-6773722].


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο