Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Data Communication: Διπλή βράβευση στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2014
Δελτίο Τύπου

18 Δεκεμβρίου 2014

Η DATA COMMUNICATION ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Διπλή βράβευση για την Data Communication στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2014


Την 1η θέση κατέκτησε η Data Communication και στις δύο κατηγορίες «Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών» που έθεσε υποψηφιότητα: «Ομάδα της χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών Front Line» και «Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Χρονιάς: Μικρή ομάδα έως 40 φυσικά πρόσωπα».

Η Data Communication, μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται από το 1987 και διακρίνεται για την υψηλή της τεχνολογία, την αξιοπιστία των προϊόντων της και την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της. Η διπλή βράβευση αποτελεί επιστέγασμα της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της Data Communication και της συνεχούς επένδυσης στην ανάπτυξη πρωτοποριακών μεθόδων και κορυφαίων υπηρεσιών σε επίπεδο εξυπηρέτησης.

Με αφορμή τις βραβεύσεις ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, δήλωσε:
«Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις είναι απόρροια της διαχρονικά πελατοκεντρικής στόχευσης της Data Communication. Έχοντας δημιουργήσει και εφαρμόζοντας  την ολοκληρωμένη πολιτική εξυπηρέτησης Customer Care 360ο, που περιλαμβάνει μια σειρά συγκεκριμένων, χρονικά προσδιορισμένων και επαναλαμβανόμενων δραστηριοτήτων και υπηρεσιών σε επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης, διασφαλίζουμε ότι ο πελάτης μας θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την 1η ημέρα της συνεργασίας του μαζί μας.  Η ικανοποίηση του πελάτη επιβεβαιώνεται τόσο από τις ετήσιες έρευνες ικανοποίησης πελατών, όσο και από τα υψηλά ποσοστά ανανέωσης των συμβολαίων συντήρησης και υποστήριξης των εφαρμογών μας. Ωστόσο, η επιτυχία αυτή δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τους ανθρώπους μας που στελεχώνουν το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, οι οποίοι με την εμπειρία, την κατάρτιση και τον ενθουσιασμό τους βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό των πελατών μας, παρέχοντας άμεση και ουσιαστική υποστήριξη».

Ο θεσμός των Εθνικών Βραβείων στην Εξυπηρέτηση Πελατών πραγματοποιείται για 5η συνεχή χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ). Βασικός στόχος της εν λόγω πρωτοβουλίας είναι η ανάδειξη και βράβευση κορυφαίων πρακτικών στον τομέα εξυπηρέτησης μέσα από αντικειμενικές και διαφανείς διαδικασίες.


 
http://www.datacomm.gr

Λίγα λόγια για την Data Communication    

Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε λογιστικά γραφεία. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων ελληνικών εταιριών πληροφορικής όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τυποποιημένου επιχειρησιακού λογισμικού, ενώ παράλληλα κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία. Έχει διαθέσει περισσότερα από 36.000 προγράμματα σε 18.000 πελάτες, διαθέτει υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, καθώς και πανελλαδικής εμβέλειας Πιστοποιημένο Δίκτυο Συνεργατών. Είναι Gold Certified Partner της Microsoft με την οποία έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία και ο μόνος Gold CRM Partner στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Αγάπη Παλιεράκη, τηλ. 801 1000 801, 211 1080 000, e-mail: [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο