Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Αίτημα Ε.Φ.Ε.Ε. Άρτας-Φιλιππιάδας για παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων Περιουσιολογίου (Ε9)

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΡΤΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 14 ΑΡΤΑ ΤΗΛ. 2681023534 - 72133

Κοινοποίηση:

1) Υπουργείο Οικονομικών
2) Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
3) Μ.Μ.Ε.

Αίτημα για παράταση της προθεσμίας υποβολής Δηλώσεων Περιουσιολογίου (Ε9)

Συνάδερφοι και μη, είμαστε μόλις δύο (2) ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων Ε9 για την αποκατάσταση λαθών και παραλείψεων για την περιουσιακή κατάσταση των Ελλήνων φορολογουμένων και των επιχειρήσεων όπως αυτή διαμορφώθηκε την 01/01/2014.

Δυστυχώς όμως ο όγκος των υποθέσεων, η μη έγκυρη ενεργοποίηση της αντίστοιχης εφαρμογής του TAXIS, η μη υπαιτιότητα των φορολογουμένων για λάθη και παραλείψεις που είχαν τακτοποιήσει εγγράφως και τους ζητούνται να ξανατακτοποιηθούν εκ των υστέρων, τα λειτουργικά προβλήματα του συστήματος που αντιμετωπίζουμε κατά την διεκπεραίωση των υποθέσεων, η χιονοστιβάδα των τρεχουσών υποχρεώσεων (ενδεικτικά συγκεντρωτικές κατ/σεις 2013, μισθοδοσία δώρου Χριστουγέννων και ΑΠΔ 11/2014) καθώς και οι οικογενειακές μας ανάγκες και υποχρεώσεις λόγω των εορτών, μας υποχρεώνουν να σας μεταφέρουμε την πεποίθηση ότι μεγάλος όγκος υποθέσεων που χρήζουν διορθώσεων θα μείνει σε εκκρεμότητα. Επίσης προκύπτουν και προβλήματα και καθυστερήσεις με την προσκόμιση των δικαιολογητικών στις ΔΟΥ ακόμη και για ποσά μείωσης φόρου των 5 ευρώ.

Για τον λόγο αυτό ζητούμε από τους αρμόδιους φορείς να παρατείνουν την προθεσμία υποβολής των δηλώσεων περιουσιολογίου Ε9 φυσικών και νομικών προσώπων ούτως ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν σωστά όλοι οι φορολογούμενοι και οι επιχειρήσεις.


Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΥΔΟΞΟΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΗΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο