Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σύλλογος Καβάλας: Δεν θα δοθεί παράταση στο Ε9

Ανακοίνωση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
 
Πιθανότατα ΔΕΝ θα υπάρχει παράταση της υποβολής αρχικών ή τροποποιητικών Ε9 2011-2013 χωρίς πρόστιμα μετά την 19η Δεκεμβρίου

Σας κάνουμε γνωστό ότι την Παρασκευή 12/12/14 ο Πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κ. Αβραάμ Πανίδης και εγώ ως ο Α' Αντιπρόεδρος επισκεφτήκαμε την Δ/ντρια της Δ/νσης Φορολογίας Κεφαλαίου κα ΜΑΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝΟΥ προκειμένου να της θέσουμε το αίτημα του Κλάδου για παράταση της προθεσμίας υποβολής διορθωτικών Ε9 για τις χρήσεις 2011-2013 χωρίς πρόστιμο.

Είχε προηγηθεί επίσκεψη και στο γραφείο της Γ.Γ.Δ.Ε. η οποία απουσίαζε για υπηρεσιακούς λόγους.

Η κα Μ.ΜΕΝΟΥΝΟΥ άκουσε τις παρατηρήσεις μας,  μας μίλησε με ειλικρίνεια και  μας διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να δοθεί παράταση πέραν της 19ης Δεκεμβρίου καθώς πρέπει να οριστικοποιηθούν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ για την 01/01/2014 μέχρι 31/12/2014.

Όπως επισήμανε Λογιστές και Υπάλληλοι του Υπουργείου δεν θα εργασθούν αρκετές από τις υπόλοιπες ημέρες μέχρι 31/12.

Όμως τόσο η Πολιτική Ηγεσία όσο και η τρόικα χρειάζονται τα «οριστικά» στοιχεία του ΕΝΦΙΑ που βεβαιώθηκε τελικά.

Καθώς υπάρχει προθεσμία για την προσκόμιση δικαιολογητικών στην Δ.Ο.Υ. εάν η έκπτωση είναι πάνω από 300 € αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει και έκδοση εκκαθαριστικών ΕΝΦΙΑ και τις πρώτες ημέρες του 2015.

Ως εκ τούτου οι Συνάδελφοι πρέπει να αξιολογήσουν τις προτεραιότητές τους και να εστιάσουν κυρίως σε Ε9 που μειώνουν το ποσό του ΕΝΦΙΑ μέχρι και τις 19/12/14 καθώς η αύξηση του ΕΝΦΙΑ θα έχει μια μικρή προσαύξηση μικρότερη από το πρόστιμο.

Μην παρασυρθείτε από αιτήματα Συλλόγων Συναδέλφων και δεν αφιερώσετε τον απαιτούμενο χρόνο. Αφήστε την αναγκαία κατάθεση των δικαιολογητικών στην Δ.Ο.Υ. από 22/12 και μετά.

Παρ' όλα αυτά η συμμετοχή σας στην Έκτακτη Γ.Σ. του Συλλόγου μας το απόγευμα της Τετάρτης 17/12 από 17.30-20.00 όχι μόνον δεν αποτελεί εμπόδιο στην ολοκλήρωση των υποχρεώσεών σας αλλά είναι αναγκαία για να τις προγραμματίσετε καλύτερα
 
Με Συναδελφικούς χαιρετισμούς
Νικόλαος Πατέλης

Πηγή: http://www.slkavalas.gr/


Ετικέτες για αναζήτηση ΕΝΦΙΑ παράταση Ε9 πρόστιμα


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο