Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Παγκρήτιο αίτημα για παράταση της προθεσμίας υποβολής Δηλώσεων Περιουσιολογίου (Ε9)


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

1. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΛΕΓΚΤΩΝ – ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ
2. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ
3. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΡΕΘΥΜΝΗΣ
4. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5. ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
6. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕΣΣΑΡΑΣ
7. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ – ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΚΡΗΤΗ 15/12/2014

Προς:
- Υπουργό, Αναπληρωτή και Υφυπουργό Οικονομικών
- Γενικό Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων

ΘΕΜΑ: Αίτημα για παράταση της προθεσμίας υποβολής Δηλώσεων Περιουσιολογίου (Ε9)

Αξιότιμοι Κύριοι,

Είμαστε μόλις τρεις (3) ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων Ε9 για την αποκατάσταση λαθών και παραλείψεων για την περιουσιακή κατάσταση των Ελλήνων φορολογούμενων όπως αυτή είχε δημιουργηθεί την 01/01/2014.
Δυστυχώς ο όγκος των υποθέσεων, η μη έγκυρη ενεργοποίηση της αντίστοιχης εφαρμογής του TAXIS, καθώς και τα λειτουργικά προβλήματα του συστήματος που αντιμετωπίζουμε κατά την διεκπεραίωση των υποθέσεων, μας υποχρεώνουν να σας μεταφέρουμε την εικόνα ότι μεγάλος όγκος υποθέσεων που χρήζουν διορθώσεων έχει μείνει σε εκκρεμότητα.
Για τον λόγο αυτό σας ζητούμε να παρατείνετε την προθεσμία υποβολής των δηλώσεων περιουσιολογίου και εφόσον αυτό γενικά δεν προξενεί δαπάνη στον προϋπολογισμό του Κράτους:
α) έως 30/04/2015 για τις υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία των φορολογουμένων έως 01/01/2014
και
β) έως 30/06/2015 για τις αλλαγές που αφορούν τις μεταβολές της περιόδου 01/01/2014 έως 31/12/2014.


Με εκτίμηση
ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο