Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 20.000 ανέργους

Πρόγραμμα για την απασχόληση 20.000 ανέργων, που εντάσσονται στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (μακροχρόνια άνεργοι, γυναίκες, νέοι κ.λπ.), προανήγγειλε χθες στη Βουλή ο διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Γ. Βερναρδάκης. Συγκεκριμένα, γνωστοποίησε ότι την επόμενη....

Πρόγραμμα για την απασχόληση 20.000 ανέργων, που εντάσσονται στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (μακροχρόνια άνεργοι, γυναίκες, νέοι κ.λπ.), προανήγγειλε χθες στη Βουλή ο διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Γ. Βερναρδάκης. Συγκεκριμένα, γνωστοποίησε ότι την επόμενη εβδομάδα θα εισηγηθεί για έγκριση στο ΔΣ του Οργανισμού τη μετατροπή του επιδόματος ανεργίας γι αυτές τις κατηγορίες ανέργων σε επίδομα απασχόλησης σε τρόπο που επιχειρήσεις που δεν έχουν προσλάβει μέχρι τώρα κανέναν εργαζόμενο να απασχολήσουν για πρώτη φορά κάποιον από τις κατηγορίες ανέργων που προαναφέρθηκαν.
Μιλώντας στο πλαίσιο της ακρόασης φορέων του νομοσχεδίου για την ίδρυση Ταμείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο κ. Βερναρδάκης τάχθηκε ακόμη υπέρ του να καλύπτει τις ασφαλιστικές εισφορές των ανέργων των φθινουσών βιομηχανικά περιοχών ο ΛΑΕΚ (Λογαριασμός Ασφάλισης και Επαγγελματικής Κατάρτισης).
Πηγή Κέρδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο