Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Ειδική ενημερωτική εκδήλωση της Γ.ΓΔ.Ε. με το Ελληνο-Καναδικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Στα πλαίσια του «MONEY SHOW 2014» στο Χίλτον Αθηνών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) υλοποιώντας τη δράση «Εκστρατεία Ενημέρωσης Κατοίκων Εξωτερικού και Επαναπατρισθέντων» συνδιοργανώνει με το Ελληνο-Καναδικό Εμπορικό Επιμελητήριο ειδική ενημερωτική εκδήλωση στα πλαίσια του “Money Show 2014”, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6-8 μ.μ. στο Χίλτον Αθηνών, στην Αίθουσα ΘΑΛΕΙΑ 4.

Την εκδήλωση θα προλογίσει η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου.

Οι ειδικοί της ΓΓΔΕ θα αναφερθούν στις φορολογικές υποχρεώσεις στην Ελλάδα Κατοίκων Εξωτερικού (Καναδά) και Ομογενών που επαναπατρίσθηκαν και θα αναλύσουν επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα όπως:

- ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
- Φορολογική Κατοικία –Διπλή Κατοικία
- Παγκόσμιο Εισόδημα
- Φορολογικός Εκπρόσωπος
- Εισόδημα από συντάξεις, εκμίσθωση ακινήτων, τόκους, μερίσματα
- Επιχειρηματική δραστηριότητα
- Εισαγωγή – Εξαγωγή συναλλάγματος (εμβάσματα)
- Φορολογική μεταχείριση ομογενών που επαναπατρίσθηκαν από τον Καναδά.
- ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
- Δήλωση στοιχείων ακινήτων - Περιουσιολόγιο
- Ενιαίος φόρος ιδιοκτησίας ακινήτων (ΕΝΦΙΑ)
- Ειδικός φόρος επί ακινήτων (νομικά πρόσωπα)
- Δωρεές - Γονικές Παροχές
- Κληρονομιές
- Μεταβιβάσεις ακινήτων
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο