Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό: Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα

Ο κόμβος του TAXHEAVEN, πρωτοπορώντας για μία ακόμη φορά προχώρησε στην πρώτη ηλεκτρονική έκδοση περιοδικού που αφορά στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που θα κυκλοφορεί σε μηνιαία βάση και θα διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους επισκέπτες του κόμβου.

Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού θα αναλύονται όλα τα θέματα γύρω από την καθιέρωση των ελληνικών λογιστικών προτύπων και θα προβάλλονται ταυτόχρονα οι απόψεις των συναδέλφων που θα κοινοποιούνται εγγράφως στον κόμβο. Στόχος μας είναι να υπάρχει πολυφωνία γύρω από το ζήτημα αυτό και να συνδράμουμε απ΄ τη μεριά σας στην επίλυση των όποιων προβλημάτων ανακύψουν από την εφαρμογή των Ε.Λ.Π. στην καθημερινότητά μας.

Η ύλη του περιοδικού θα αποτελείται από αρθρογραφία, μελέτες, νομοθεσία, απόψεις, συνεντεύξεις, κ.λπ. καθώς και από πρακτικές αναλύσεις που θα βοηθούν στην κατανόηση των θεωρητικών προσεγγίσεων.

Το περιοδικό θα αποκτήσει σύντομα τον δικό του χώρο μέσα στον κόμβο έτσι ώστε οι αναγνώστες να μπορούν να πλοηγούνται σε όλα τα τεύχη με απλό και εύχρηστο τρόπο.

Δείτε το πρώτο τέυχος του περιοδικού σε ηλεκτρονική μορφή εδώ.

Κατεβάστε το σε pdf


Copyright ©

Οικονομική Ενημέρωση TAXHEAVEN Ε.Π.Ε.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο