Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Τις λύσεις WinEra ERP και Business Analysis της Data Communication επέλεξε το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και ΕπενδύσεωνΔελτίο Τύπου

10 Δεκεμβρίου 2014

Τις λύσεις WinEra ERP και Business Analysis της Data Communication επέλεξε το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων (ΤΕΚΕ), για την πλήρη υποστήριξη του λογιστηρίου του.

Συγκεκριμένα, το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων, με την εγκατάσταση του WinEra ERP, έχει τη δυνατότητα ολοκληρωμένης λογιστικής παρακολούθησης, τόσο διακριτά για κάθε τομέα του, όσο και συνδυαστικά για το σύνολο της λειτουργίας του, καθώς και ανάκτησης λογιστικών πληροφοριών. Παράλληλα, το WinEra ERP προσφέρει εύκολα και γρήγορα οικονομικές, πληροφοριακές και στατιστικές εκτυπώσεις ανά δραστηριότητα, ή ανά συνδυασμό δραστηριοτήτων, ενώ με την προσθήκη του εργαλείου Business Analysis, δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης και εκτύπωσης διαχρονικών στατιστικών στοιχείων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εγκατάσταση του WinEra ERP και του Business Analysis έχει ήδη ολοκληρωθεί από την Data Communication, αποτελώντας  ουσιαστικά επέκταση προϋπάρχουσας συνεργασίας της με το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων, που ήδη χρησιμοποιεί το σύστημα μισθοδοσίας Premium HRM από το 2010.

http://www.datacomm.gr


Λίγα λόγια για την Data Communication
    

Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε λογιστικά γραφεία. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων ελληνικών εταιριών πληροφορικής όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τυποποιημένου επιχειρησιακού λογισμικού, ενώ παράλληλα κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία. Έχει διαθέσει περισσότερα από 36.000 προγράμματα σε 18.000 πελάτες, διαθέτει υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, καθώς και πανελλαδικής εμβέλειας Πιστοποιημένο Δίκτυο Συνεργατών. Είναι Gold Certified Partner της Microsoft με την οποία έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία και ο μόνος Gold CRM Partner στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Αγάπη Παλιεράκη, τηλ. 801 1000 801, 211 1080 000, e-mail: [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο