Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Παράταση στην Εθελοντική Ενδοαυτοδιοικητική Κινητικότητα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Παράταση στην Εθελοντική Ενδοαυτοδιοικητική Κινητικότητα μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2014, δόθηκε με εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, ύστερα από αίτημα δημάρχων, αφού εκκρεμούσαν αιτήσεις εργαζομένων που ήθελαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα.
 
Αν και ο στόχος, για τρεις χιλιάδες (3000) μετακινήσεις καλύπτεται, η παράταση κρίθηκε αναγκαία ώστε οι εθελούσιες μετακινήσεις εργαζομένων (με τη συναίνεση πάντα των δημάρχων) να ολοκληρωθούν, αφού το μέτρο λειτούργησε προς όφελος τόσο των υπηρεσιών των δήμων όσο και των ίδιων των εργαζομένων.
      
Όπως τόνισε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, μια αρχικά, μνημονιακή, υποχρέωση, χάρη στην εμπιστοσύνη που επέδειξαν οι εργαζόμενοι προς το ΥΠΕΣ, εξελίχθηκε σε ένα πρόγραμμα που λειτούργησε προς όφελος της αυτοδιοίκησης.
         
Ο Αργύρης Ντινόπουλος συμπλήρωσε επίσης, πως τηρήθηκε η αρχική δέσμευση, ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν προβλέπονται απολύσεις, αλλά αντιθέτως η μέριμνα του Υπουργείου είναι να εξασφαλίσει εργασιακή ειρήνη σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο