Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ο Κώδικας Επαγγελματικής Δεοντολογίας των Λογιστών Φοροτεχνικών

Από τη Διεύθυνση Μελετών και Δραστηριοτήτων ανακοινώνεται ότι η Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, έχει αναθέσει σε επιτροπή ειδικών επιστημόνων την κατάρτιση του Κώδικα Επαγγελματικής Δεοντολογίας των Λογιστών Φοροτεχνικών..

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από τη Διεύθυνση Μελετών και Δραστηριοτήτων ανακοινώνεται ότι η Κεντρική Διοίκηση του  Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, έχει αναθέσει σε επιτροπή ειδικών επιστημόνων την κατάρτιση του Κώδικα Επαγγελματικής Δεοντολογίας των Λογιστών Φοροτεχνικών.

Η Επιτροπή έχει ήδη καλέσει τις επαγγελματικές οργανώσεις των Λογιστών Φοροτεχνικών να καταθέσουν τις απόψεις τους για το σημαντικό αυτό θέμα. Οι θέσεις των οργανώσεων θα επεξεργαστούν από την Επιτροπή.

Παράλληλα η επιτροπή θεωρεί ότι κάθε θέση και άποψη επί του θέματος θα ήταν χρήσιμη για το έργο της. Για το λόγο αυτό καλούνται όσοι το επιθυμούν να καταθέσουν θέσεις και απόψεις σχετικά με τον υπό εκπόνηση Κώδικα Επαγγελματικής Δεοντολογίας των Λογιστών Φοροτεχνικών.

Για επικοινωνία και αποστολή των θέσεων ή απόψεών σας μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Μελετών και Δραστηριοτήτων του Ο.Ε.Ε., Τμήμα Κλαδικών Προβλημάτων, κ. Παναγιώτη Μπισμπίκο, τηλ: 210-5203922, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: pmpis@oe-e.gr  
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο