Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Παρουσίαση συμφωνίας ΟΑΕΔ και «Microsoft Hellas» με στόχο την προώθηση δράσεων για την ενίσχυση των δεξιοτήτων πάνω στις νέες τεχνολογίες και στην πληροφορική προς όφελος των εγγεγραμμένων ανέργων.

Εθνικής Αντίστασης 8, Άλιμος, Τ.Κ: 174 56, email: [email protected]
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 04/12/2014

Πρόσκληση
Ο Διοικητής του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στις 12 μ.μ., την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο «Divani Caravel», στην Αθήνα, για την παρουσίαση της συμφωνίας στην οποία προχώρησαν ο ΟΑΕΔ και η «Microsoft Hellas» με στόχο την προώθηση δράσεων για την ενίσχυση των δεξιοτήτων πάνω στις νέες τεχνολογίες και στην πληροφορική προς όφελος των εγγεγραμμένων ανέργων. Στόχος του ΟΑΕΔ, μέσα από συνεργασίες
κοινωνικού χαρακτήρα με φορείς και εταιρίες οι οποίες δραστηριοποιούνται στις τεχνολογίες αιχμής και στην πληροφορική, είναι να δοθούν σημαντικές ευκαιρίες στους ανέργους για να βελτιώσουν τις γνώσεις και τα προσόντα τους, δωρεάν, χωρίς καμιά επιβάρυνση.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο