Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σεμινάριο από το Ο.Ε.Ε. στην Κοζάνη

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
Το 5ο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Κοζάνη επιμορφωτικό σεμινάριο 15 ωρών με θέμα:

ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

Το πρόγραμμα  θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου και ώρες από 9:00 με 16:30 συνολικής διάρκειας 15 ωρών στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης, με εισηγητές τους κ.κ. Γάκη Βασίλειο και Νάνο Ιωάννη

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής θα έχουν ως εξής

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου ώρες 09:00 – 16:30 (ώρες 7,5)
Κυριακή 14 Δεκεμβρίου ώρες 09:00 – 16:30 (ώρες 7,5)

Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν τα μέλη του Ο.Ε.Ε., εφόσον έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος υποβολής της αίτησης παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (Υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 12/12/14 νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις  12/12/14, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Τα σεμινάρια διατίθενται δωρεάν.

Μετά το τέλος του επιμορφωτικού προγράμματος θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες, εφόσον έχουν παρακολουθήσει το σύνολο του σεμιναρίου.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας – Κωστή Παλαμά 6 Κοζάνη με φάξ στο 24610-37462 ή με e-mail στο [email protected] ή αυτοπροσώπως στα γραφεία του 5ου Π.Τ..

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 24610-27783.

Έντυπο αίτησης θα διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας – Κωστή Παλαμά 6 Κοζάνη, αλλά και ηλεκτρονικά από το site του ΟΕΕ.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης