Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα : «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα: Aκαδημαϊκή και Επαγγελματική Άποψη»ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ) και την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης (ΕΦΕΕΘ) διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση-ανοιχτή συζήτηση με θέμα:

«Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα:

H ακαδημαϊκή και η επαγγελματική άποψη»

το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 10.30 πμ

στο κεντρικό αμφιθέατρο

του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος,
14ο χλμ Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, Κόμβος Θέρμης

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Καραμάνης, Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Πρόεδρος της ομάδας εργασίας σύνταξης του νομοσχεδίου για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα.

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν:

Δρ. Στέργιος Λεβέντης, Επίκουρος Καθηγητής στο Διεθνές Πανεπιστήμιο

κ. Βασίλειος Καμπάνης, εκπρόσωπος ΓΣΕΒΕΕ και ΠΟΦΕΕ

κ. Παναγιώτης Βρουστούρης, Ορκωτός Λογιστής

Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο κ. Ιωάννης Δόβελος, Πρόεδρος ΕΦΕΕΘ

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κα Κατερίνα Σαββαΐδου* για επίκαιρα φορολογικά θέματα, που αφορούν τις επιχειρήσεις και το λογιστικό επάγγελμα.

* αναμένεται επιβεβαίωση

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η ηλεκτρονική εγγραφή στο http://www.ihu.edu.gr/index.php/event-registration-form.

Πληροφορίες:

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας | 2310807520 | e-mail: [email protected]

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου (live streaming) στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου.: www.ihu.edu.gr


Ετικέτες για αναζήτηση Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα ΠΟΦΕΕ ΕΦΕΕΘ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο