Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

O Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο. Ν. Καρδίτσας συμμετέχει στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ κινητοποίηση της 27/11/14 που προκήρυξε η ΓΣΕΒΕΕ

Καρδίτσα Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

Ο Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολόγων Νομού Καρδίτσας, συμμετέχει ενεργά στην αυριανή πανελλαδική γενική απεργία στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τις αποφάσεις της ΠΟΦΕΕ και της ΓΣΕΒΕ


Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο.Κ. αποφάσισε τη συμμετοχή του Συλλόγου στην γενική απεργία την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου αλλά και όλους τους Λογιστές Φοροτεχνικούς, να συμμετέχουν ενεργά στην αυριανή απεργία, κρατώντας κλειστά τα γραφεία μας και μην έχοντας καμία συναλλαγή με τις Υπηρεσίες.


Με εκτίμηση,

                                            Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                          Ο Γ. Γραμματέας
Γιώργος Παπαδημητρίου                                       Κώστας Λαμπρόπουλος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο