Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Πλήρης Οδηγός Φορολογικών Δηλώσεων Οικονομικού Έτους 2007

Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ΠΑΜΙΣΟΣ» ο «Πλήρης Οδηγός Φορολογικών Δηλώσεων Οικονομικού Έτους 2007» σε επιμέλεια του Νομικού Συμβούλου του Κράτους Θοέδωρου Γ. Ψυχογυιού. Διαβάστε το και ανακαλύψτε όλα τα μυστικά της δήλωσής σας...


Ν Ε Ε Σ   Ε Κ Δ Ο Σ Ε Ι Σ

Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ΠΑΜΙΣΟΣ» ο «Πλήρης Οδηγός Φορολογικών Δηλώσεων Οικονομικού Έτους 2007» σε επιμέλεια του Νομικού Συμβούλου του Κράτους Θοέδωρου Γ. Ψυχογυιού. Διαβάστε το και ανακαλύψτε όλα τα μυστικά της δήλωσής σας. Βρείτε στον «ΟΔΗΓΟ» πληροφορίες για τις μειώσεις, τις απαλλαγές και εκπτώσεις, τα τεκμήρια και την αντιμετώπισή τους, τα ακίνητα και τις κινητές αξίες, τις επιχειρήσεις, τους μισθούς και τις συντάξεις, τους ελεύθερους επαγγελματίες, το έντυπο Ε9. Επιπλέον ενημερωθείτε για όσα πρέπει να γνωρίζετε πάνω στο εισόδημα και τα έσοδα που δεν αποτελούν εισόδημα, τις διοικητικές και ποινικές κυρώσεις που σας απειλούν, το φορολογικό απόρρητο, το αποδεικτικό ενημερότητας, τη δήλωση με επιφύλαξη, την ανάκληση της δήλωσής σας και πολλά άλλα.

Εκδόσεις «ΠΑΜΙΣΟΣ», Πανεπιστημίου 44, ΤΚ 10679, Αθήνα, τηλ.: 2103388040

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο